Під Сумами на дачі згорів чоловік

29.02.2020

28 лютого о 21:19 до Служби порятунку «101» від працівників поліції надійшла інформація про пожежу на території дачного кооперативу «Чисті Пруди» Великочернеччинської сільської ради, Сумського району. На гасіння направили черговий караул 3-ї та відділення чергового караулу 1-ї державних пожежно-рятувальних частин обласного центру.

По прибутті на місце виклику рятувальники встановили, що вогонь охопив покрівлю дачного будинку по всій площі. Щоб потрапити в будинок довелося зламувати вхідні двері, які були зачинені з середини. Під час проведення розвідки в помешканні на виході з кімнати вогнеборці виявили тіло людини.

О 22:09 вдалося локалізувати загоряння. У коморі працівники Служби порятунку знайшли газовий балон, який негайно винесли на вулицю. О 23:17, використавши 8 т води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалось 8 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група. Загиблим виявився господар будинку 1967 р.н. За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: