У Сумах чоловік викликав патрульних, щоб помочитися перед ними

29.02.2020

На лінію 102 надійшло повідомлення про термінову допомогу. Чоловік розповів, що невідомий із ножем, на проспекті Михайла Лушпи, напав на нього та побив.

За лічені хвилини екіпаж патрульних прибув на місце, де й виявив заявника. Він не мав видимих тілесних ушкоджень та самостійно відмовився від надання медичної допомоги. Під час спілкування громадянин повідомив, що насправді такої події не було, а самих поліцейських він викликав хибно. Далі він справив природні потреби в громадському місці.

Вартові порядку доставили чоловіка до Сумського відділку поліції, де склали на нього адміністративні матеріали за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) та ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

Управління патрульної поліції в Сумській області наголошує: завідомо неправдивий виклик передбачає адміністративну відповідальність. Просимо Вас із розумінням та повагою ставитися до роботи спеціальних служб, адже хтось може потребувати реальної допомоги, а зволікання на хибні виклики можуть призвести до тяжких наслідків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: