На Сумщині поліцейські стріляли в чоловіка

01.03.2020

Подія сталася у місті Конотоп, близько 21:30.

Група реагування поліції охорони отримала повідомлення про спрацювання кнопки тривожної сигналізації в одному з приватних помешкань. Прибувши за вказаною адресою, біля воріт будинку поліцейські застали чоловіка, озброєного ножем. Побачивши правоохоронців, той став поводити себе неадекватно: лаючись та погрожуючи суїцидом, спричинив собі поріз грудної клітини. Затим став кидатися з ножем на поліцейських.

На всі попередження чоловік відреагував агресивно, відтак, один працівник наряду змушений був зробити у повітря попереджувальний постріл. А коли це не подіяло, і чоловік наблизився до нього ще на кілька кроків, інший правоохоронець змушений був зробити кілька пострілів по ногам зловмисника. Вибивши у того з рук ножа та сповістивши медиків про пораненого, працівники поліції охорони надали йому домедичну допомогу. Самі правоохоронці не постраждали. Щодо нападника – ним виявився нетверезий 48-річний конотопчанин. Чоловік досі у поле зору поліції не потрапляв.

На місці події працюють викликані слідчо-оперативна група поліції та криміналісти. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Огляд місця події триває, встановлюються всі причини та обставини події.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: