Сумчанам дзвонить невідомий Віталій Юрійович, який видає себе за податківця

01.03.2020

На Сумщині знову активізувалися шахраї, які видають себе за посадових осіб Головного управління ДПС у Сумській області телефонують до керівників підприємств чи підприємців та з метою врегулювання проблемних питань суб’єкта господарювання просять зателефонувати до керівництва.

Зловмисник, який видає себе за посадову особу Головного управління ДПС у Сумській області, телефонує з номеру 0950682297 (представляється Віталієм Юрійовичем) та просить зателефонувати до в. о. начальника управління Мельника Юрія Володимировича за номером: 0958608045.

Головне управління ДПС у Сумській області звертається до платників податків бути обачними, не піддаватися на провокації, а у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДПС під виглядом працівників Державної податкової служби або нібито від їх імені негайно повідомити відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102 або телефонувати до Антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс» за номером телефону 0 800 501 007, напрям «4».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: