У мерії Сум шукають, хто дав дозвіл на будівництво в центрі міста

02.03.2020

На нараді в сумській мерії 2 березня мер знову поскаржився на те, що в місті будується що завгодно і незаконно. Так, за його інформацією, торговий центр, який зводять на Набережній р. Стрілки навпроти Будинку природи, виліз на кілька метрів до дороги, пише shans.com.ua.

«Містобудівні умови і обмеження давав не нинішній головний архітектор. Шукаємо, хто це зробив. Якщо були внесені зміни, то як вони були внесені та ким? — зажадав він від підлеглих. — Тому що до мене прийшов підприємець, який сказав, що готовий виконати ремонтні роботи в сквері за власні гроші. А чому підприємець, який будує те одоробло прямо на річці, не прийшов до архітектора, в інспекцію з благоустрою і не запропонував зробити зелену зону? До слова, що стосується співпраці з ПП в питанні зелених зон, це буде другий такий приклад. Перший — на вул. Заливній, де вже практично готовий сквер, на який витратили близько 3 млн грн, причому не бюджетних коштів! На Набережній же повинна бути проведена перевірка з усіма витікаючими наслідками».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: