На Сумщині працівники кафе відправляють відвідувачів у туалет конкурентів

02.03.2020

До журналістів звернулася мешканка Глухова і поділилася ситуацією, в яку вона потрапила.

«У неділю ми з двома синами 11 і 4 років вирішили сходити в кафе біля скверу, — розповіла вона. — У той день у Глухові була Масляна, на площі — маса всяких страв, але я не ризикнула годувати малечу продукцією виїзної торгівлі, а віддала перевагу більш культурному прийому їжі. У приміщенні — тепло, можна зручно розміститися за столиком, до того ж в асортименті є дитячі страви.

Зробили замовлення, із задоволенням відпочивали. А потім меншенький захотів у туалет. Я поцікавилася у співробітниць закладу, де у них туалет. У відповідь почула, що його у них немає взагалі. Я здивувалася — як таке може бути? І як у таких випадках вчиняють відвідувачі, кому закортіло? Співробітниці дали «цінну» пораду: «Ідіть у туалет сусіднього кафе або на автостанцію!».

Я була в шоці, адже для цього нам потрібно було залишити цю кафешку, залишивши на столі недоїдену запіканку, піцу, тістечка та недопиті соки-чаї. Плюс — одягнутися і дістатися до іншого закладу. До того ж у сусідньому кафе на вбиральні висить табличка: «Туалет тільки для відвідувачів закладу».

У підсумку робити нічого — наспіх накинувши на себе верхній одяг, ми в буквальному сенсі слова побігли на автостанцію. Взагалі-то вхід у туалет там платний — 4 грн, але білетерка, побачивши мене з малюком, навіть двері нам відкрила, давши можливість пролетіти транзитом касу і моментально опинитися в кабінці з унітазом. А коли ми виходили назад і я стала ритися в гаманці в пошуках грошей, махнула рукою: мовляв, не треба, це ж дитина!

Добре те, що добре закінчується, і своє делікатне питання ми вирішили. Але в цілому проблема залишається невирішеною! Виходить, заклад громадського харчування, що знаходиться в центрі міста, не має туалету і працює за принципом: гроші — нам, а решта — конкурентам?!», — розповіла жінка.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: