Олександр Лисенко доручив з’ясувати ситуацію щодо відключення газопостачання в гуртожитку

02.03.2020

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО розпорядився провести службове розслідування у справі відсутності газопостачання протягом тижня в одному з під’їздів гуртожитку за адресою: вул. Г. Кондратьєва, 143.

Дане питання під час щопонеділкової апаратної наради порушили мешканці цього будинку.

Начальник «Служби 15-80» Валерій МАРЮХНА повідомив, що у зв’язку з витоком газу у п’ятому під’їзді, 24 лютого було припинено постачання газу. Усунути аварійну ситуацію мають спеціалісти АТ «Сумигаз». Однак, через відсутність договору між КП «Сумитеплоенергоцентраль» та газопостачальною організацією, відповідні послуги надані не були.

Окрім цього, за словами директора КП «Сумитеплоенергоцентраль» Євгена СКОРОБАГАТСЬКОГО, гуртожиток має заборгованість у сумі 320 тис. гривень. Попри це, комунальне підприємство вже подало документи на усунення проблеми до АТ «Сумигаз» і відповідні папери до департаменту інфраструктури міста, однак відповідей щодо заяв ще не отримали, зазначає Євгеній Скоробагатський.

Наказ розібратись у ситуації надійшов директору департаменту інфраструктури міста Олександру ЖУРБІ.

«Це ненормально, коли люди тиждень сидять без газу! Чому «Служба 15-80» надає інформацію про це лише через тиждень? Проведіть службове розслідування і надайте пояснення, у якому буде зафіксовано час та дату прийняття документа від комунального підприємства до департаменту, та особу, яка його прийняла. І ще – на кого документ був розписаний та хто мав виконати завдання. Потрібно з’ясувати, хто з посадовців був координатором цього процесу та не спрацював у вирішення цієї проблеми», – звернувся керманич міста до директора департаменту.

Також, за словами очільника обласного центру, після з’ясування обставин до цієї особи мають застосувати дисциплінарне стягнення.

Окрім того, міський голова наголосив на якнайшвидшому виконанні необхідних ремонтних робіт і підключенню будинку до газу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: