У Білопільській районній раді створено депутатську групу «Опозиційна платформа – За життя»

02.03.2020

Таке рішення перед пленарним засіданням чергової сесії Білопільської районної ради було прийнято на фракції, яка ще донедавна носила назву «Опозиційний блок» і вже з 28 лютого припинила своє існування.

Заступник голови районної ради Володимир Відуєв, який увійшов до новоствореної депутатської групи, каже, що  рішення про вихід з партії «Опозиційний блок» і вступ до партії ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ є усвідомленим і єдино правильним. «Після того, як партія розділилася на два табори, ми весь час підтримували курс Юрія Бойка. Тому вирішили, що не варто перебувати у фракції, з якою у нас різні погляди, а треба створити депутатську групу. Ми вже готуємося до місцевих виборів, працюємо, аби рейтинг і довіра до «Опозиційної платформи – За життя» зростав ще більше», — говорить Володимир Відуєв.

Свого колегу підтримує і колишній голова фракції, а нині очільник депутатської групи Віктор Руденко. «П’ять депутатів із п’яти, що перебували у фракції «Опозиційного блоку», зробили свій вибір на користь відповідальної і рішучої політичної сили «Опозиційна платформа – За життя». Ми послідовні і відкриті перед людьми. Хочу запевнити, що й надалі працюватимемо задля добробуту жителів Білопільщини», — зазначив депутат.

Він нагадав, що у парламентських виборах у «Опозиційної платформи – За Життя» були непогані рейтинги на Сумщині, тож сподівається, жителі Білопільщини підтримають партію знову і вона отримає високі результати на чергових місцевих виборах, що відбудуться наприкінці жовтня.

«Я вірю в нашу перемогу і в силу нашої партії та людей, які нас підтримують», — резюмував Віктор Руденко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: