У сумському скейтпарку влаштували «попоїще»

02.03.2020

Таким чином сумчани вирішили відсвяткувати Масляну. Фото «всенародного попоїща» у Фейсбуці виклала Анна Коршунова.

“Мене ніколи не цікавив шашликовий шабаш у міському парку, який чомусь називається “Масляною”. Вчора отримала повідомлення від Олега і прекрасно розумію його обурення. Для нього, як і для всіх сумських фанатів велосипедів-скейтів-роликів, для всіх, хто так довго добивався облаштування скейтпарку, це неприпустимо, це особиста образа. Цитую сина: “Просто немає слів, один відчай. Коротше, сьогодні ж типу масляна. І в парку Кожедуба то все святкують. Опудало там і т. д. І гулянки. Так от, весь день! натовп ПРОСТО ВЗЯВ І ПОПРИНОСИВ КУПУ АЛКОГОЛЮ ТА ЇЖІ В СКЕЙТПАРК І БУХАЛИ ТАМ ПРЯМО НА ФІГУРАХ!!!!!!! З матюками проганяючи дітей, що намагались покататися на велосипедах і самокатах. І організатори свята нічого їм не сказали, а навпаки, самі ПРОСИЛИ ДІТЕЙ І ПІДЛІТКІВ НА ВЕЛОСИПЕДАХ І СКЕЙТАХ «НЕ БУЯНИТИ І НЕ ПСУВАТИ СВЯТО»!!!

Народне свято, культура й звичаї… Ага. Яка різниця – Колодій, Масниця, Масляна, бліни чи млинці, головне – привід випити. Подумаєш – діти поряд крутяться, заважають. Ось виростуть, так само бухатимуть. Гидко”, – написала сумчанка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: