Сумські податкові міліціонери повернулись додому із району проведення ООС

03.03.2020

Офіцери податкової міліції ГУ ДФС у Сумській області, які понад 120 днів несли службу в небезпечних для життя умовах в районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи економічну безпеку держави, повернулись додому.

Вони виконували обов’язки, покладені на підрозділи Державної фіскальної служби України, залучені до складу Об’єднаних сил, на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування та у складі фіскальних нарядів, перешкоджаючи економічним правопорушенням.

Майже кожного дня співробітникам податкової міліції області доводилось брати участь у резонансних затриманнях партій товарів та грошових коштів при спробах їх незаконного переміщення до тимчасово непідконтрольної території, з гідністю виконуючи свій обов’язок із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей.

За результатами виявлених фактів порушень порядку переміщення товарів та здійснення господарської діяльності стосовно порушників складено 21 адміністративний протокол за ст. 164 та 3 – за ст. 164-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також викрито кримінальне правопорушення за ч.ч.1,2 ст.204 КК України, з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 73 млн. гривень.

Приємно відзначити, що наші колеги зі східних областей завжди відзначають високий рівень професіоналізму та підготовки податківців Сумщини, з якими пліч-опліч протидіють контробанді, фактично в умовах воєнних дій – зазначив у вітальному слові перший заступник начальника ГУ ДФС у Сумській області Олександр Гомон.

Він вручив колегам, які повернулися зі сходу Почесні грамоти Сумської обласної державної адміністрації.

Після відпочинку у відпустці співробітники повернуться до служби в податковій міліції ГУ ДФС у Сумській області.

До району проведення операції Об’єднаних сил вирушила чергова ротація співробітників податкової міліції ГУ ДФС у Сумській області, які замінили там своїх колег.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: