Поліція Сум оприлюднила відео з водієм маршрутки, якого звільнили

04.03.2020

На відео — момент, коли патрульні поліцейські зупинили маршрутку, водій якої порушував правила дорожнього руху. Нагадаємо, сталося це 23 лютого, на проспекті М. Лушпи у Сумах. У салоні маршрутки їхали 10 пасажирів. Тоді водій погодився на медичне обстеження, яке довело, що в його крові присутній наркотик, пише suspilne.media.

2 березня поліцейські знову зупинили маршрутку, за кермом якої був той самий 37-річний водій. Цього разу пасажирів у салоні не було. Водій не надав для перевірки документи, і також мав ознаки наркотичного сп’яніння. У медичному закладі громадянин відмовився від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння.

Дії патрульних і документи, складені щодо нього, водій оскаржуватиме. Так він повідомив під час спілкування з поліцією.

На водія патрульні склали два адмінпротоколи. Їх готують передати до суду. Якщо вину чоловіка доведуть, він має сплатити штраф — 10 тис 200 грн із забороною керувати транспортом упродовж року. Відомо, що водій працював на маршруті №12. Директор приватного підприємства “Согор”, який обслуговує цей маршрут, Євген Нонко, повідомив, що чоловік у них із 3 березня не працює.

У поліції такж з’явилася інформація, що 2 травня 2019 року патрульні виявили у цього водія пакетик з канабісом. Було відкрите кримінальне провадження, але, оскільки вага речовини була невеликою, склали протокол за ст 44 Кодексу України про адмінпорушення. Цю інформацію повідомив речник патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: