RGM group інвестувала 3 мільйони у нові силоси для цементу

04.03.2020

Бути лідером по виробництву бетону на Сумщині для RGM group – це серйозна відповідальність, яка щороку підкріплюється конкретними справами. Перш за все, це стосується модернізації виробництва.

Цього року будівельний сезон ще не розпочався, а компанія уже готується серйозно оновити свої виробничі потужності. Інвестувавши 3 мільйони гривень, RGM group будує на власній базі у селі Степанівка нові силоси для цементу.

Наразі на фото видно 2 силоси, ще один буде доставлено протягом кількох тижнів. Місткість кожного силосу – 75 тонн.

«Взагалі у планах побудувати п’ять нових силосів, – розповідає керівник RGM group Сергій Голуб. – Адже попит на наші якісні продукти з кожним роком зростає. Тому наразі зупинилися на придбанні трьох установок, а ще дві, скоріше за все, придбаємо протягом року. Робиться це для того, щоб оптимізувати роботу та знизити затрати на виробництво. Так, раніше при приїзду вагонів із цементом, нам доводилося затримувати їх, щоб розвантажити і перевезти до нашого бетонно-розчинного вузла на проспект Курський, 32. А це призводило до здорожчання кінцевої продукції, так як мали додаткові витрати. Після ж монтажу силосів, RGM group зможе в оперативному режимі розвантажувати залізничні ешелони і таким чином мінімізувати витрати на затримку вагонів”.

Окремо зазначимо, що окрім цементу, нові силоси також будуть зберігати і мінеральний порошок, який входить до складу сучасного асфальтобетону, що також виробляє RGM group.

Довідково: силос цементу – це бункер для зберігання сухого цементу, будівельних сумішей або інших дрібнодисперсних матеріалів. Стандартна конструкція являє собою металевий циліндр, закритий зверху кришкою з вентиляційними отворами і фільтрами, що закінчується знизу конусом з отвором і встановленим в ньому шиберним затвором для видачі цементу. Встановлюється вертикально на опорах. Цементні силоси є складовою частиною складу цементу.

rgm-group.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: