У сімейного дебошира знайшли наркотики

05.03.2020

Прибувши на виклик за повідомленням про родинний конфлікт, працівники поліції не лише вгамували чоловіка, а й вилучили у нього речовину, схожу на канабіс.  Як з‘ясували працівники сектору реагування патрульної поліції Роменського відділу поліції, сварку зі своєю колишньою дружиною вчинив 44-річний житель райцентру. Подружжя розлучилось, але поки що проживає разом, тому через неприязні стосунки час від часу чоловік намагається кулаками доводити жінці свою правоту.

До того ж, під час поверхневого огляду патрульні виявили у сімейного дебошира ємність з речовиною, схожою на марихуану.

Відтак, на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Роменського відділу поліції. Правоохоронці під час невідкладного обшуку виявили дурман-зілля не лише в кишені одягу чоловіка, а ще й у господарському приміщенні — загальна вага ймовірної марихуани склала близько 50 грамів. До того ж, там же знайшовся і «бульбулятор» — саморобний пристрій для куріння так званого «драпу».

За словами самого чоловіка, рослини коноплі знайшов ще влітку, назбирав їх та зберігав для власного вживання.

В поліції за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту або обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Знайдену речовину правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

Окрім того, зловмиснику доведеться відповісти і за вчинення сімейного насильства – на нього склали протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім’ї) КУпАП, яка передбачає накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк до семи діб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: