Поліція прокоментувала бійку в школі на Сумщині

05.03.2020

Як уже писали «Сумські дебати», у школі на Сумщині жорстоко побили дитину: вчителі бачили, але не заважали. Інцидент, що набув розголосу в соцмережах, прокоментували в поліції.

Як встановили правоохоронці, конфлікт між двома хлопчаками виник на побутовому грунті, і вони вирішили «по-чоловічому» з‘ясувати стосунки. «Ми детально розібралися у ситуації, і з‘ясували, що ніякого булінгу, як то стверджують деякі користувачі соцмереж та блогери, насправді не було, – говорить Сергій Тарасенко, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в області. – Тобто ніяких систематичних цькувань чи знущань хлопчик не зазнав. У даному випадку є бійка, є факт спричинення тілесних ушкоджень однією дитиною іншій. Перевірки причин і обставин цієї події тривають».

Наразі поліцейські вирішують питання про притягнення до адміністративної відповідальності  за ст. 184 КУпАП (невиконання… обов’язків щодо виховання дітей) батьків того хлопчика, що побив однолітка. А до навчального закладу направили подання як стосовно причин і умов, що сприяли даній події, так і щодо дій окремих співробітників школи-інтернату.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: