Відомий інженер-мостобудівник Німеччини приїхав на Сумщину

05.03.2020

Доктор інженерних наук, викладач Дрезденського транспортного університету, відомий інженер-мостобудівник Федеративної Республіки Німеччина Андреас Райхельт відвідав Сумщину на запрошення керівника групи компаній RGM group Сергія Голуба.

Головна мета приїзду – проведення семінарів для інженерних працівників RGM group, ознайомлення їх із сучасними технологіями проектування та будівництва мостів. Також у ході візиту Андреас Райхельт ознайомиться із промисловою базою групи компаній RGM group, проаналізує стан будівництва поточних об’єктів, і, керуючись власним досвідом проектування та будівництва мостів, тунелів і аеропортів в Німеччині, Ємені та Судані, запропонує свої шляхи подальшого розвитку мостобудівної галузі на Сумщині.

Нагадаємо, RGM group наприкінці 2019 року об’єднала лідерів дорожньої галузі Сумщини, компанії: «Роад Констракшн», «Сумимостобуд» і «Гелікон». Керівництво компанії докладає значних зусиль як до розвитку та модернізації власних виробництв, так і дорожньої галузі Сумської області в цілому.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: