У сумському «євродворі» труби закопали разом із плиткою

06.03.2020

Про це повідомила сумчанка Наталія Братушка на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами у дворі, де вона мешкає, прорвало труби, “Міськводоканал” спрацював оперативно, втім плитка, яку менше року тому вкладали за програмою “Євродвір” теж залишилась закопаною разом із трубами.

“Хочу поділитися такою проблемою. У дворі на Лушпи, 20 прорвало труби. Спасибі «Міськводоканалу», спрацювали, можна сказати оперативно, пригнали техніку, зруйнували плиткове покриття, замінили трубу на нову, зарили і поїхали, плитка залишилася зарита разом з усім. Всього-нічого – десь п’ять днів вдень не було холодної води, добу не було опалення. Але це дрібниці. У нашій країні це звично.

Приблизно 6-7 місяців тому на «дев’ятці» упорядковували двори за програмою «Євродвір», наш двір у тому числі. Після цього на території цього невеличкого двору в різних місцях кілька разів ремонтували і замінювали труби. В грудні кілька днів поруч розташовані будинки були без води та без опалення, а в квартирах було 12-15 градусів (дякуємо, що тільки в денний час)”, – пише сумчанка. 

Але разом із цим у неї з’явилися питання.

“Невже у цьому випадку, коли всі комунальні організації (та й не тільки вони) малюють «бантики» і звітують про відмінні показники своєї роботи, не можна співпрацювати з іншими комунальними службами, щоб залишити двір в такому стані, як було до ремонту труб? Якщо вірити курсу країни, ми йдемо в Європу, так невже важко зробити це згідно «бантиків»? Де ви бачили таку роботу в будь-якій Європейській країні? Можливо потрібно вводити компенсацію за незручності, а не пеню за прострочені платежі за комунальні послуги?”, – запитала сумчанка.

sumypost.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: