У Москві зник мешканець Ямпільського району

06.03.2020

Ямпільським відділенням поліції ГУНП в Сумській області розшукується гр.  Фірсік Михайло Дмитрович, 13.06.1977 року народження, мешканець с. Орлівка, Ямпільського району, Сумської області.

15.09.2019 року поїхав до РФ в пошуках роботи, де в Любєрскому чи в Нєкрасовскому районі м. Москви (точно не встановлено) поселився на одному з будівництв.  Зі слів очевидців, 18.01.2019 року  гр. Фірсік М.Д. вийшов зі спального вагончика та пішов на роботу, після чого його ніхто не бачив і місце його знаходження не відоме.  Гр. Фірсик М.Д. зловживав спиртними напоями, неодноразово траплялися випадки алкогольної епілепсії та білої гарячки, що супроводжувалася сильними галюцинаціями.

Словесний портрет

На вигляд 40- 45 років; українець; колір шкіри білий; тип європейський середньої тілобудови; голова– розмір середній, форма тімяної частини яйцеподібна; волосся – рідке, коротке, пряме, русяве з сивиною, лобова лінія «М» подібна; лоб – середній, контур лоба випуклий; брови – середньої довжини, рідкі, контур дугоподібні; ніс – середньої ширини, довгий, форма кінчика гостра; рот – середній, лінія змикання губ пряма; губи – тонкі, бліді.

Особливі прикмети: на одній з кісті на руках має татуювання у вигляді букви (яка саме точно не встановлено, ймовірно «М») , на правій чи лівій щоці має післяопераційний шрам у вигляді прямого рубця довжиною близько 3-х см; на правій чи лівій сідниці має післяопераційний шрам у вигляді прямого рубця довжиною близько 4-х см; на спині має 4-5 рубців точкових рубців  від колотих ножових ран.

У разі отримання будь-якої інформації, що складає оперативний інтерес, просять негайно повідомити на адресу: Сумська область, Ямпільський р-н, смт. Ямпіль, вул. Спасо-Преображенська, б. 15. ЧЧ-0545621260

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: