21-річна сумчанка потребує допомоги для лікування складної хвороби

06.03.2020

Ця красуня з виразними очима – сумчанка Яна Малюшинська. Їй 21 рік. І у неї розсіяний склероз.

Розсіяний склероз – складна хронічна хвороба, що вражає зорові нерви, головний та спинний мозок, призводить до серйозних порушень й інвалідності. Чому він виникає, хто у групі ризику та як запобігти хворобі, достеменно поки невідомо, кажуть лікарі.

Яна хворіє вже 5 років. Почалося все з того, що у неї почало двоїтися в очах. Хвороба прогресувала, і сьогодні дівчина вже не може пересуватися самостійно.

Розсіяний склероз – хвороба поки що невиліковна, але, якщо хворій людині проводиться спеціальна терапія, то розвиток недуги все ж таки уповільнюється. Якщо ж людину не лікують, то це призводить до стрімкого розвитку хвороби і передчасної смерті.

Наразі Яні дуже потрібне лікування та реабілітація у Харкові, але для цього треба мати 50 тисяч гривень. Родина, виснажена постійною боротьбою з хворобою, зараз не може самостійно знайти ці кошти.

Ми звертаємося до всіх людей з проханням про допомогу: об’єднавши зусилля, разом ми можемо назбирати ці гроші, які підтримають життя і здоров’я цієї молодої дівчини.

Підтримайте, будь ласка, коштами, репостами, розміщенням на своїх сторінках та в групах. Давайте напередодні весняного свята разом зробимо цій дівчинці і її мамі найкращий подарунок, який тільки можна зробити. Адже ми даруємо не гроші, ми даруємо НАДІЮ! І Всесвіт обов’язково віддячить вам за вашу доброту й милосердя.

Картка Приват Банку 4149 4993 4555 2663, Валентина Добринь, мама Яни.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: