Свекруху й невістку, яких «прославили» комунальники, притягнули до відповідальності

06.03.2020

Як ми повідомляли, вчора у Шостці працівники комунальної служби КП «Шостка-Зеленбуд» прибирали біля сміттєвого майданчика і зафіксували на фото й відео двох жінок, які в той же час у п’яти метрах викидали будівельне сміття, засмічуючи місто. За рішенням Шосткинської міськради будівельне сміття повинне вивозитися самостійно тими, хто проводить ремонт, пише shostka.info.

Після публікації у ЗМІ, де було оприлюднено адресу квартири, з якої жінки виносили сміття, за правопорушників взялася поліція.

За даними Шосткинського відділу поліції, у зазначеній квартирі, де робили ремонт, жінки не проживають. Але їх особистості все одно встановили. Це 50-річна свекруха і 25-річна невістка, які робили ремонт у своїй квартирі. За вчинення правопорушення на них склали адміністративний протокол за статтею 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 20 до 80 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян. Якщо таке саме правопорушення вчиняють посадові особи, підприємці, то штраф сягає від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: