Екс-нардепа Медуницю викликали на поліграф за 500 євро

06.03.2020

Сумський журналіст Михайло Курочкін кинув виклик екс-нардепу Олегу Медуниці: пройти поліграф у ефірі одного з українських телеканалів і чесно зізнатися, на кого і за які кошти він насправді працює. Знаючи, що колишній парламентар має невгамовні фінансові апетити, він вирішив заохотити Медуницю до участі, запропонувавши 500 євро.

«Пост про #полиграфдлямедуницы роздраконив останнього. Боїться вже не нардеп питань про Майдан, про свою політичну діяльність, про те, на кого насправді він працює, крав чи ні, і інших питань, які я не можу озвучити, щоб цей псевдопатріот, що давно дурить людей, поки не знав про що мова.

Ставки зросли. 500 євро для Медуниці тільки за участь в програмі всеукраїнського ТБ з проводочками, відповівши всього на кілька дріб’язкових питань.

Я готовий відповісти на будь-які його питання. Але він як вогню боїться і моїх відповідей. Адже якщо поліграф спростує його тупий тролінг про мою роботу на Соколова і т.п., він же сам буде лайном облитий.

Не бійся Медуниця! Якщо ти чесний, тобі боятися нічого. Ти ж жмот, подумай, тобі піар на блюдечку з облямівкою твого улюбленого кольору підносять, ще й грошей дадуть. Купиш собі шматок м’яса … А то без зарплати нардепа важко сьогодні в Україні жити.

#полиграфдлямедуницы в будь-який час», — написав Курочкін на своїй сторінці у Фейсбуці.

Пост про #полиграфдлямедуницы роздраконив останнього. Боїться вже не нардеп питань про Майдан, про свою політичну…

Опубліковано Михайлом Курочкіним Пʼятниця, 6 березня 2020 р.

Нагадаємо, нещодавно екс-нардеп Олег Медуниця купив новий джип, а перед цим мав довготривалий  і дороговартісний вояж Латинською Америкою.  Зважаючи на це, особливо цікавим для поліграфу було б питання: звідки у особи, що практично ніколи не працювала у реальному секторі економіки, а здебільшого перебувала на держслужбі, такі фінансові можливості?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: