Олександр Стрельченко: «Матері-героїні заслуговують на особливу повагу»

07.03.2020

У переддень 8 Березня депутат обласної ради, голова регіонального осередку ПП ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ Олександр Стрельченко привітав зі святом матерів-героїнь, що проживають на території Добрянської сільської ради Великописарівського району.

Гарну традицію обласний обранець започаткував від першого дня свого депутатства, тож щороку напередодні 8 Березня та Дня матері шанує жінок району, що виховали п’ятьох та більше дітей.

«Для нас, чоловіків, жінка – уособлення ніжності, мудрості, краси, любові, турботи, доброти. Але є ще одне, найцінніше, що Бог дав представницям прекрасної статі, — материнство. Я з величезною повагою ставлюся до жінок, які віддали себе материнству. На моє переконання, ці жінки заслуговують на особливу повагу. Адже саме материнський труд завжди був, є і буде найпочеснішим і значущим», — говорить Олександр Стрельченко.

Цінні подарунки, квіти та листівки отримали від депутата п’ять жінок – Марія Щербунова, Ніна Думчикова, Марія Думчикова, Марія Данілова та Тамара Миронова. Найстаршій з матерів 86 років, а наймолодшій – 62.

Олександр Стрельченко подякував жінкам за виховання своїх дітей, за сміливість і мужність. Побажав бути завжди молодими і щасливими.

«Приємно було поспілкуватися з кожною з них, почути розповіді про те, як піднімали своїх дітей на ноги, як зараз радіють успіхам онуків і правнуків. І в цьому їх секрет щастя!», — переконаний депутат.

Жінки з радістю зустрічали свого обранця, запрошували до осель, зі сльозами на очах дякували йому за увагу, розповідали, як тяжко працювали все життя, де зараз живуть діти та онуки, чим займаються в житті. Говорили, що вони – звичайні селянки-трудівниці, котрі ніколи не вважали своє материнство життєвим подвигом. Тож їм дуже приємною була увага депутата і слова вітань на їхню адресу.

«Виховати, поставити на ноги п’ятьох і більше дітей, надати їм путівку в життя – це справжній подвиг. Нам усім потрібно вчитися у цих жінок мужності, стійкості, працелюбності й самовіддачі. Такі люди мають стати прикладом для молодого покоління. У цей день хочу побажати всім мирного неба над головою, весни, любові та злагоди. Нехай скоріше закінчиться війна, і в наших містах і селах залунає щасливий дитячий сміх!», — побажав Олександр Стрельченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
19.03.2024 Вночі та зранку обстрілів зазнали 5 громад Сумщини
19.03.2024 У Білопіллі вогнеборці врятували житловий будинок
19.03.2024 У перинатальному центрі Пресвятої Діви Марії в Сумах за тиждень з’явилося 27 дітей
19.03.2024 У Ромнах оперативно ліквідувавши пожежу, вогнеборці врятували 4 гаражі
19.03.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено 4 приватні та 3 багатоквартирні житлові будинки
19.03.2024 У Сумах прибирають будівельне сміття навколо будинку, зруйнованого “Шахедом”

Коментарі: