З’явився ще один кандидат на посаду голови Сумської ОДА

07.03.2020

Напруга з приводу анонсованого представлення нового голови Сумської ОДА зростає. Запропоновані кандидатури на посаду не призначаються. Натомість, перед анонсованим Президентом України представлення голови Сумської ОДА, з’являються нові претенденти, пише sumypost.com.

“Темною конячкою” може виявитися Анатолій Ченцов, який вчора подав декларацію до НАЗКу на посаду голови Сумської обласної державної адміністрації.

Кандидат – переселенець із селища Корсунь Донецької області. Серед інших кандидатів його статки виглядають доволі скромно.

Із нерухомого майна Анатолій Ченцов задекларував: квартиру в селищі Корсунь площею 62,1 кв м та будинок у селі Софіївка, що також у Донецькій області, площею 86,3 кв. м.

У 2018 році Анатолій Ченцов подавав декларацію на посаду керівника експертної групи з питань моніторингу та контролю діяльності місцевих держадміністрацій Директорату територіального та місцевого розвитку Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Останнім часом Анатолій Ченцов бере участь у публічних заходах. Зокрема, участь у засіданні “круглого столу” представників громадськості, політичних партій щодо майбутніх місцевих виборів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: