21-річна дівчина з Сумщини стала учасницею «Холостяк-10»

08.03.2020

В Україні стартував 10 сезон шоу «Холостяк», головним героєм якого став 34-річний пілот і власник льотної школи в США Макс Михайлюк. Чоловік вже познайомився з 25-учасницями, які претендують на місце в його серці- повідомляє пресслужба СТБ.

Серед учасниць і уродженка Сумської області 21-річна танцівниця Настя з Бурині.

Анастасії пощастило народитися в люблячій сім’ї, де завжди панували теплі відносини. Найдорожча людина для Насті — її брат Кирило. З ним вона може поділитися найпотаємнішим і почути слова підтримки. На вибір життєвого шляху дівчини більше всіх вплинула її мама Оксана. Вона — успішний хореограф, тому з раннього дитинства танці стали невід’ємною частиною життя Насті. Після школи красуня почала навчання в Сумському вищому училищі мистецтва і культури імені Дмитра Бортнянського на «Хореографії».

Танці і подорожі — улюблені заняття Насті

Хореографія — професія і хобі Анастасії. Вона може впродовж дня проводити в студії і відточувати майстерність рухів. У вільний від роботи час учасниця Холостяк 10 Настя любить подорожувати і відвідувати цікаві місця. Подорожі дають їй можливість набратися сил і натхнення для підкорення нових творчих вершин. При щільному графіку і шаленому життєвому ритмі дівчина не забуває про найважливіше — справжнє кохання. Вона мріє створити міцну сім’ю, в якій пануватимуть мир, злагода і взаєморозуміння. Чи поділяє Макс Михайлюк її цінності і мрії? Дізнайтеся зовсім скоро!

Ідеальний чоловік для Насті — Холостяк 10

Дівчина шукає щирого, доброго і щедрого чоловіка, який буде надійною підтримкою і опорою для неї. У майбутнього обранця має бути відмінне почуття гумору і сильна харизма. Ще для Насті важливо, щоб улюблений поважав її і вмів постояти за свою жінку.

Ось що Настя розповіла про себе в анкеті проекту «Холостяк»

Вік: 21

Знак зодіаку: Овен

Місто: Буринь, Сумська область

Сім’я: мама Оксана — хореограф. Батько Олександр працює за кордоном. Дуже теплі стосунки з родиною. А найдорожча людина в світі — брат Кирило.

Освіта: училище мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського (хореографія).

Чим займається: танцівниця.

Хобі: професія Насті і є її захопленням. Любить подорожувати.

Мета в житті: багато подорожувати, зустріти справжнє кохання.

Ідеал чоловіка: Цінує легкість у спілкуванні, почуття гумору, доброту, щедрість, вміння постояти за свою жінку.

Джерело: znaj.ua teleportal holostyak.stb.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: