Стрілянина на Терезова в Сумах: підозрюваним продовжено строк дії запобіжних заходів

10.03.2020

6 березня Зарічний районний суд м.Суми задовільнив клопотання слідчого та продовжив строк тримання під вартою до 24 години 12 квітня 2020 року підозрюваному в замовленні подвійного вбивства (свого батька та сестри).

Мова йде про події, які сталися в липні 2019 року. В одному із торговельних центрів був здійснений закінчений замах на вбивство сумського бізнесмена та його доньки.

На думку слідчого судді стороною обвинувачення доведено наявність обґрунтованої підозри.

Доведеними слід вважати наявність ризиків, оскільки чоловік підозрюється у вчиненні умисного особливо тяжкого злочину, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, а тому він може переховуватися від органів досудового розслідування та суду, незаконно впливати на свідків та інших учасників судового провадження.

Суд також задовільнив клопотання слідчого та продовжив строк застосування запобіжного заходу у вигляді поміщення до психіатричного закладу дівчині, яку підозрюють у вчиненні стрілянини по провулку Терезова в м. Суми. Строк дії ухвали — по 12 квітня 2020 року включно.

Слідчий суддя Мальована-Когер В.В.

Ухвали суду можуть бути оскаржені в апеляційному порядку протягом п’яти днів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: