Через коронавірус сумський суд просить не приходить відвідувачів з ознаками ГРВІ

12.03.2020

З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.03. 2020 року, 11 березня 2020 року на  позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України було прийняте рішення про запровадження з 12 березня 2020 року карантину на всій території України (Постанова КМУ від 11.03.2020 року № 211).

Рада суддів України з розумінням ставиться до такого рішення Уряду, оскільки воно має на меті убезпечити населення України від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції (заява Голови ради суддів).

Враховуючи вищевикладене, Сумський районний суд Сумської області звертається з проханням до громадян, які є учасниками судових проваджень,утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін. Також просимо громадян — відвідувачів суду  не відвідувати суд, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання, повідомляє сайт суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: