60-річний чоловік вкрав новий мопед прямо з магазину

14.03.2020

Крадіжку двоколісника з виставкового майданчика побачив через камери відеоспостереження власник торгівельного закладу і негайно повідомив про злочин до поліції.

Отримавши інформацію, на вказане місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції Тростянецького відділення поліції.

«Наша група взяла «на борт» заявника і разом з ним вирушила за зловмисником, — коментує ситуацію  Дмитро Станішевський, начальник Тростянецького відділення поліції. — Після нетривалого переслідування чоловіка наздогнали і зупинили. Туди ж прибула і слідчо-оперативна група, яка задокументувала факт злочину та з‘ясувала особу зловмисника. Це виявився 60-річний житель району, раніше неодноразово судимий за скоєння крадіжок».

Сам чоловік мотиви такого вчинку пояснити не зумів, оскільки був добряче напідпитку. Моторолер правоохоронці вилучили та повернули власнику.

Дії літнього чоловіка слідчі кваліфікували за ознаками ч.1 ст. 289 КК України як незаконне заволодіння транспортним засобом. І відкрили кримінальне провадження, в рамках якого з‘ясовують усі обставини злочину.

За скоєне чоловіку загрожує до 5 років позбавлення воліє, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: