У Шостці обікрали кафе

14.03.2020

Перебуваючи у кафе в якості відвідувача, зловмисник проник до кухні закладу та викрав звідти два мобільних телефони. Поліцейські не тільки викрили підозрюваного, а повернули власниці один з гаджетів.

За словами потерпілої, співробітниці кафе, вона буквально на кілька хвилин вийшла з кухні, а повернувшись, помітила зникнення двох мобільних телефонів.

Викликані на місце правоохоронці детально опитали всіх працівників закладу та присутніх там відвідувачів, переглянули встановлені неподалік кафе камери відеонагляду , провели оперативні заходи, і встановили зловмисника.

Ним виявився 34-річний житель Шостки. Чоловік перебував у кафе у якості відвідувача, коли помітив на кухні відсутність персоналу. Зайшов у приміщення та забрав зі столу два мобільних телефони. Викрадені гаджети віддав у користування своїм родичам.

Наразі поліцейські вилучили та повернули власниці один з телефонів, вартість іншого відшкодував підозрюваний. Відносно нього у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: