У Сумах орудує чоловік, який залицяється до жінок у розважальних закладах, потім б’є та грабує

15.03.2020

Інформація про це з’явилася минулого тижня у групах соцмереж Сум. Сергій Гончаров написав про те, що в місті орудує грабіжник, який жорстоко б’є жінок, пише shans.com.ua.

«Это животное сегодня ночью избило и забрало украшения с моей сестры. Она с подругами отдыхала в «Шинке». К ним подсело это, после предложил подвести в «Дикий запад». Там он предложил бокал вина, после которого сестра ничего не помня, очутилась в больнице с побоями без телефона и драгоценностей. Если кто узнает его по фото, напишите, пожалуйста, или позвоните 0663610142», — написав Сергій.

Побачивши фотографію можливого підозрюваного, яка була прикріплена до тексту, деякі сумчани заявили, що впізнають того, хто на ній зображений, бо він нібито й їх пограбував.

Син потерпілої розповів, що поліція отримала всю необхідну інформацію, але, на його думку, бездіє. Тому він хоче, щоб розголос підштовхнув правоохоронців до дій.

У прес-службі ГУНП України в Сумській області пояснили, що 7 березня дійсно надійшла заява про те, що була пограбована жінка. Вона впізнала злочинця по фото і його особу встановили. Але через те, що в соцмережах воно з’явилося раніше, можливий підозрюваний встиг сховатися до того, як був затриманий. Відкрито кримінальне провадження, ведеться розслідування. У даний час поліція його розшукує.

Якщо ви стали жертвою пограбування або інших злочинних дій і до цього має відношення людина на фото, переконливе прохання звернутися із заявою в поліцію. Тому що в даний час у правоохоронців всього 1 звернення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: