Сумський тренер — про підготовку спортсменів під час карантину

15.03.2020

Головний тренер збірної України з панкратіону сумчанин Сергій Чередніченко розповів про підготовку спортсменів під час карантину, інформує Sportclub.

З 12 березня 2020 року і принаймні до 3 квітня 2020 року в Україні введені обмежувальні заходи щодо масово-спортивних подій, зокрема, через загрозу поширення коронавірусу. У зв’язку з таким форс-мажором, коли наша федерація була змушена скасувати Кубок України за два дні до його старту, ми поцікавилися в наставника національної команди України Сергія Вікторовича Чередніченка, як спортсменам залишатися в тонусі упродовж обмежувального терміну:

«Так, є певні незручності. І першою ластівкою стало скасування Кубка України в Києві, до якого спортсмени збірної готувалися. Деякі вже зробили вагу задля участі у Кубку України, що не є легкою задачею. Хтось мав намір відібратися до збірної, щоб виступити у прийдешньому Чемпіонаті Європи з панкратіону, запланованого на червень у Білорусі. Ми сподіваємося, що перенесений Кубок України, попередньо на травень, не завадить нам, незважаючи на щільні терміни, сформувати сильну національну команду, щоб успішно представити Україну на континентальній першості. Будемо пристосовуватися.

Можу сказати, що тренувальний процес триває. Впевнений, що тренери вирішать, як завантажити своїх спортсменів, адже тренуватися можна й вдома. Також можна використати цей час для тренувань поза зали, на вулиці. Зайнятися фізичною підготовкою спортсменів. Думаю, знайдемо шляхи, щоб вдосконалити нашу підготовку, ситуація не є безвихіддю. Але потрібно берегтися, аби не захворіти».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: