З’явилися подробиці смертельної ДТП під Сумами

16.03.2020

Як ми повідомляли, сьогодні близько 8:40 на автошляху Суми-Путивль-Глухів, поблизу села Линтварівка Сумського району, сталася ДТП.

У результаті зіткнення мінібуса Рено Трафік та рейсового автобуса сполученням Суми-Зноб-Новгородське загинули троє людей – 25-річний водій Рено та дві його пасажирки: 65-річна жителька Полтавщини і 60-річна сумчанка.

Окрім цього, травми отримали ще четверо пасажирів мінібуса: 60-річна роменчанка, 50-річна жителька Сумського району, 39-річний чоловік із Конотопщини та 42-річна жителька Полтавської області.

Отримали  тілесні ушкодження також і 35-річний водій автобуса та дві його пасажирки: 40-річна жінка з Липоводолинщини й 21-річна дівчина-сумчанка.

Наразі всі травмовані госпіталізовані до Сумської обласної клінічної лікарні, двоє з них наразі перебувають у реанімації.

У поліції за фактом ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб), ведеться досудове розслідування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: