Сумчани заспівали «Смуглянку» на підтримку Максима Ткачука з Волині

16.03.2020

Вчора, 15 березня, небайдужі сумчани приєдналися до флешмобу на підтримку 12-річного Максима Ткачука з Волині.

Хлопчик взяв участь у міжнародному пісенному конкурсі «Stars of the Albion», який проходив у Лондоні серед учасників із 23 країн. Максим отримав три нагороди, одну з них за неймовірне виконання пісні «Смуглянка». Після чого хлопця почали «травити» націоналісти.

На підтримку юного таланту у соцмережах запустили флешмоб. Приєдналися до нього і сумчани.

Не дивлячись на сильний вітер та сніг, близько 50 сумчан, навіть маленькі діти, зібралися біля Меморіалу Вічної Слави, аби разом заспівати одну з найвідоміших воєнних пісень. Вже після першого дубля сніг перестав падати, а на небі засяяло яскраве сонце, начебто теж підтримуючи захід.

«Північний регіон країни, край партизанської слави – Сумщина, пишається юним Максимом Ткачуком з Волині, який став переможцем престижного музичного конкурсу в Лондоні! Ми горді тим, що Максим співає пісні, до болю знайомі кожному з дитинства. Пісні про війну, які співає весь світ! «Смуглянка» стала народним надбанням і ми вдячні Максиму, що напередодні 75-річчя Великої Перемоги він заспівав саме її! Максим, Сумська область з тобою!», – сказав Олександр Стрельченко.

Його підтримав Ігор Перепека: «Максим, сьогодні сумчани зібралися, аби подякувати тобі за участь і перемогу в такому серйозному міжнародному конкурсі і сказати, що такі діти, як ти, прославляють нашу країну».

Під час виконання «Смуглянки» дуже багато сумчан, що проїжджали повз Меморіал, зупинялися, знімали флешмоб на відео, дякували виконавцям, таким чином підтримуючи акцію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: