На Сумщині молода жінка використовувала малюка для крадіжок

17.03.2020

Дівчина двічі навідувалась до крамниці та виносила поза касою уподобані товари. Крадійку запримітили місцеві продавці і при наступній її появі викликали поліцію.

Зловмисницею виявилась 23-річна жителька Шостки. Вона зізналась у скоєних крадіжках та розповіла, що поцуплений товар залишала собі чи дарувала друзям на свята.

Як з’ясували поліцейські, під час першого свого «безкоштовного» шопінгу вона поцупила три ароматизатори для повітря, гаманець, косметичку, гігієнічні пластирі та набір дитячих іграшок. Все це поклала до викраденої тут же сумки і попрямувала на вихід. Аби не привертати до себе уваги продавців, розплатилася на касі за набір мильних бульбашок.

Вдруге вона навідалась до магазину вже через тиждень. Цього разу до торгівельної зали вона зайшла з дитинкою у візочку. Вподобані товари заховала у дитячий транспорт, і таким чином поцупила органайзер, чоловічу сумку, косметичку, гаманець, туш для вій, обкладинку для документів, іграшки і навіть… килимок для ванної кімнати. Перейматися хоча б видимістю оплати цього разу вона не стала, і невикритою покинула торгівельну точку.

Адміністратори магазину обрахували, що своїми діями жінка спричинила збиток на суму 1 250 гривень.

Наразі поліцейські вилучили частину викраденого товару та повернули власникам. Відносно жінки у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Втім, остаточне покарання їй визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: