На Сумщині скасували всі міжміські й міжобласні перевезення та масові заходи

17.03.2020

Також скасовані пасажирські перевезення залізничним транспортом, усі масові заходи, у тому числі спортивні, в яких беруть участь більше 10 осіб. Про таке рішення повідомили сьогодні, 17 березня, в обласній державній адміністрації, передає suspilne.media.

Як повідомив Урядовий портал з посиланням на постанову Кабміну, транспортне сполучення в Україні обмежується з 18 березня, зокрема, припиняються:

регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні;

перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

На Сумщині мають також тимчасово припинити роботу заклади громадського харчування, ресторани, кафе, торговельно-розважальні центри, інші заклади розважальної сфери, фітнес-центри, заклади культури. Дозволено надавати послуги з громадського харчування з адресною доставкою замовлення.

Торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, виробами медичного призначення, буде здійснюватися безперебійно. Також працюють банки, пенсійний фонд, соціальні установи.

За словами заступниці голови ОДА Ірини Купрейчик, взяли аналізи у трьох людей на Сумщині, у яких підозрюють захворювання, спричинене коронавірусом. У їх числі — двоє дітей, які повернулися зі Словаччини. На результати очукують

Брифінги в обласній адміністрації, за словами Ірини Купрейчик, будуть відбуватися щодня — для вчасного інформування жителів області щодо заходів, пов’язаних із карантином і обмеженнями, ввведеними Урядом.

Що відомо:

Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо суттєвого обмеження внутрішніх пасажирських перевезень та закриття метрополітенів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: