В’ячеслав Шапошник: «Як забудовник, обираю бетон від RGM group»

17.03.2020

Підприємець, громадський діяч та забудовник Оздоровчого центру в м. Суми В’ячеслав Шапошник зауважив, що в будівництві соціального об’єкту звертає особливу увагу на якість будівельних матеріалів.  

«ТОВ «АІР-Т» будує сучасний оздоровчий центр в самому центрі Сум. Це соціальний об’єкт, в якому надаватимуться медичні послуги, також розмістяться торгівельні приміщення. Передбачаємо, що в центрі буде значна кількість відвідувачів, тому питання безпеки та надійності конструкції для нас є надважливим.

За проектом основа та стіни будівлі складаються з бетонних матеріалів. Відповідно, ми уважно обирали постачальника, який здатен запропонувати найвищу якість бетону на Сумщині. Ним стала компанія «Сумимостобуд», яка входить до групи копаній RGM group», – коментує В’ячеслав Шапошник.

Між замовником та постачальником був підписаний договір на поставку бетону. Документом узгоджувався графік поставок будівельного матеріалу.

«Будівництво здійснювалося оперативно. Кожна партія поставок від RGM group перевірялася лабораторно. Усі зразки пройшли випробування. Заявлені характеристики бетону повністю співпадали з лабораторним висновком експертів.

RGM group демонструє стабільно високу якість будматеріалів!

Співпрацею задоволені. Будуємо й надалі разом!» – підкреслив забудовник.

Зауважимо, що для будівництва Оздоровчого центру в м. Суми компанія RGM group постачала клас бетону за міцністю Б25 з рухливістю Р3 та Р4.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: