Офіційно від патрульної поліції: що забороняється під час карантину на Сумщині

18.03.2020

До уваги громадян! З метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Сумської області вводяться обмеження.

 Встановлюється заборона щодо відвідування закладів освіти до 3 квітня.

 З 17 березня до 3 квітня забороняється проведення всіх масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших), у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади.

 З 17 березня до 3 квітня забороняється прийом відвідувачів закладами громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі харчовими продуктами, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

 З 12 години 18 березня до 3 квітня вводяться обмеження щодо здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями).

 З 12 години 18 березня до 3 квітня забороняється перевезення понад 10 пасажирів одночасно в тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

Забороняється заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученнях, та реалізацію власниками автостанцій квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення.

 З 12 години 18 березня до 3 квітня забороняється перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: