Керівник RGM group Сергій Голуб: Є всі шанси налагодити дорожню інфраструктуру області!

20.03.2020

У 2020 році в Україні вельми амбітні плани по відновленню доріг державного і місцевого значення. Нинішній показник запланованих реконструкцій та капітального ремонту перевищує минулорічний на 1 634 кілометри. Що стосується Сумщини, голова ОДА Роман Грищенко особливу увагу приділяє питанню будівництва та ґрунтовного ремонту доріг. Тому, важливо знайти відповідального підрядника на ринку дорожньо-ремонтних послуг.

Краща ж характеристика якісного підрядника – дороги, які він будує. Ось уже понад 20 років RGM group робить рух людей і вантажів безпечним.

«Зима цього року продемонструвала, що ми якісно будуємо і ремонтуємо дороги. Різкі перепади температури, сніг і дощі ніяк не позначилися на асфальтобетонному покритті вулиць Римського-Корсакова, Криничної, провулка Чугуївський, де раніше проводився капітальний ремонт RGM group. До того ж, ми маємо власний асфальтобетонний завод, на якому випускаємо більше 50 000 тонн якісних асфальтобетонних сумішей у рік.

Дотримуючись європейської технології приготування сумішей і укладання асфальтобетону, надаємо 10 років гарантії на дорожнє покриття», – коментує глава RGM group Сергій Голуб.

Цього року весна як ніколи рання, тому вже в березні стартувала реалізація портфеля замовлень. У пріоритеті – будівництво, капітальний і поточний ремонт доріг, а також благоустрій парків, скверів, площ і прибудинкових територій.

«У загальному обсязі наших ремонтно-дорожніх робіт, капітальний ремонт становитиме понад 80%. Паралельно з реконструкцією доріг, ми будемо оперативно здійснювати поточний (ямковий) ремонт. Для всього цього у нас є більше 100 одиниць спецтехніки. Що стосується асфальтобетонних сумішей – використовуємо тільки високоякісні матеріали: щебінь, мінпорошок, бітум, адгезійні добавки. Таким чином, на виході отримуємо продукт – дорожнє покриття ще міцніше і довговічніше, що мінімізує надалі потреби в поточному ремонті. Будучи виробником, ми маємо перевагу не тільки в якості сировини, але і в можливості запропонувати клієнту оптимальну ціну», – уточнив Сергій Голуб.

Дорожньо-будівельна компанія в постійному русі, і ремонтом доріг не обмежується. Вже з травня RGM group запускає нову автоматичну лінію з виробництва ексклюзивної тротуарної плитки широкого асортименту.

«Раніше ми успішно уклали тротуарні доріжки в сквері ім. І.Ф.Федько, на території Сумського будівельного коледжу та вулиць Набережна р.Стрілки, Іллінська, Петропавлівська та інші. Тепер автоматична лінія дозволить запустити виробництво і випускати готовий продукт ще більш міцним і якісним. Випускаючи в день більше 600м2 фігурних елементів мощення, ми забезпечимо якісною продукцією приватних і державних замовників. У комплекті з плиткою будемо виробляти дорожній і парковий бордюр.

Плани у нас досить амбітні і роботи багато. Для цього ми набрали нові дорожні бригади, оновили парк спецтехніки та розширили виробничу базу. У такому ритмі є всі шанси налагодити дорожню інфраструктуру області!», – підсумував керівник RGM group Сергій Голуб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: