Як вірити меру, коли він не виконує обіцяне?

20.03.2020

Міський голова Сум Олександр Лисенко не виконав свою обіцянку, дану жителям Баранівки, встановити дорожній знак, який мав би обмежити проїзд вантажівок вулицею Доватора.

З таким проханням від імені батьківського комітету ЗОШ №5 та жителів вулиці до мера зверталися представники обласної організації ПП «Партія Шарія». Вони особисто поспілкувалися з міським головою та передали лист із підписами людей, які багато років чекають уваги.

Проблема вул. Доватора в тому, що її проїжджа частина — завузька, а тротуар для пішоходів взагалі відсутній. Десятки школярів та місцевих жителів щодня наражаються на небезпеку через велетенські вантажівки, які їздять цією дорогою до ДП «Сумське лісове господарство».

Сумчани зраділи, коли нарешті отримали від мера чітку відповідь: до 15 березня дорожній знак буде встановлений, а проблема вирішена. Але сьогодні — 20 березня, а знаку немає!

«Олександр Миколайович, ви більше ніж за місяць не змогли повісити знак. Як ви зібралися боротися з коронавірусом у Сумах?», — резюмував ситуацію представник «Партії Шарія» Тимур Вірьовкін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: