Ігор Перепека: «Сьогоднішня ситуація вимагає непопулярних рішень, тому вибори мерів варто відкласти на рік»

21.03.2020

Депутат Сумської міської ради Ігор Перепека поділився своїм баченням ситуації із запровадженням обмежувальних заходів через загрозу поширення коронавірусу:

«Сьогодні кожне місто приймає різні рішення у рамках загальнодержавного карантину – десь більш жорсткі, а десь і недостатні. Проте зараз все це робиться з оглядкою на місцеві вибори, які заплановані на 2020-й рік, тобто політики прораховують, як їхні кроки позначаться на рейтингах, будуть люди за них голосувати чи ні. Зрозумійте: бути для всіх хорошими не вийде.  Я вважаю, що нині не час думати  про те, як сподобатися виборцям, а діяти чітко, можливо різко, зважаючи на всю серйозність ситуації. На мою думку, вибори мерів варто відкласти на рік. Від мерів вагатимуться непопулярні рішення, щоб спинити біду. Це не час для «полумер», ліберальності, загравання з виборцями.

Якщо ж говорити про приклади, то, як на мене, тільки міський голова Харкова приймає більш-менш адекватні рішення, щоб організувати життєдіяльність міста в нових обставинах».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: