У Сумах контролюватимуть транспорт, який в`їжджає до міста

21.03.2020

Комісія з надзвичайних ситуацій Сумської міської ради прийняла рішення про посилення контролю над транспортом, який в`їжджає до міста. Про це повідомив Сумський міський голова Олександр Лисенко під час онлайн-звернення у Фейсбуці.

Зокрема, Олександр Лисенко повідомив: «Рішенням комісії сьогодні прийнято ввести в місті контролюючий режим в`їзду в місто. Усі транспортні засоби будуть зупинятися і контролюватися. Міряємо температуру, беремо інформацію, куди вони їдуть, дивимося на їх стан. Фіксуємо їх в`їзд. Можливо, з понеділка не будемо пускати авто, крім транспорту, що везуть продукти харчування. Відзавтра починаємо блокувати всі дороги, окрім 6 центральних напрямків в`їзду. Об’їзні дороги будемо блокувати. Ми готуємо місто до повного закриття».

У Сумах, за інформацією лабораторного центру МОЗ у Сумській області, станом на 21 березня, 8 людей з підозрою на коронавірус. Підтверджені випадки на Сумщині відсутні, передає suspilne.media.

За інформацією МОЗ, станом на 21 березня в Україні 41 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, із них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний із лікарні. За минулу добу було зафіксовано 15 нових випадків.

Управлінням охорони здоров`я організована цілодобова робота телефонів гарячої лінії: 0542 68 20 90, 68 20 25. Також в області працює офіційний телеграм-канал «Коронавірус_Інфо_Суми», створений для інформування щодо ситуації із захворюваністю на COVID-19. Штраф за порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм від 17 тис. до 32 тис. гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: