«Партія Шарія» продовжує інформувати сумчан, як захиститися від коронавірусу

22.03.2020

Рада голів правлінь ОСББ у місті Суми та області підтримала ініціативу ПП «Партія Шарія» щодо розклеювання на житлових будинках інформації про те, як захиститися від коронавірусу.

Нагадаємо, раніше активісти «Партії Шарія» роздавали такі листівки на вулицях. Тепер же, з уведенням жорстких карантинних заходів, було прийняте рішення обрати інший, більш безпечний спосіб інформування сумчан.

«У зв’язку з посиленням заходів карантину ми вирішили відмовитися від роздачі інформаційних листівок і перейти до їх розклеювання — це дозволить мінімізувати контакт із людьми та убезпечити як перехожих, так і наших активістів», — говорить представник «Партії Шарія» Микола Отрощенко.

Наразі до ініціативи приєдналися Суми, Шостка, Охтирка, Ромни, Конотоп, Путивль та інші населені пункти області. Партійці закликають усіх небайдужих самостійно роздруковувати листівки та розклеювати їх на під’їздах своїх будинків або у дворах.

«Ми вважаємо, що кожна людина, яка володіє знаннями про превентивні заходи, уже на крок попереду коронавірусу», — додають у партії.

Завантажити листівку можна за цим посиланням.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: