На Сумщині обстріляли чоловіка, який стояв на узбіччі дороги

23.03.2020

Роменською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 42-річному жителю м. Ромни, який обстріляв випадкового перехожого. Про вказаний факт на лінію «102» повідомив сам потерпілий у суботу, 21 березня 2020 року. З його слів, невідомий вистрілив у нього з травматичної зброї.

Встановлено, що подія сталась у с. Глинськ Роменського району о 22 год. 30 хв. По дорозі «Ромни-Глинськ» їхав автомобіль «Renault Duster». У цей час потерпілий стояв на узбіччі дороги та почав свистіти і махати руками, вказуючи в бік авто. Водій зупинив транспортний засіб та здійснив три постріли у потерпілого з травматичної зброї. 33-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, водій з місця події поїхав.

Через декілька годи особу нападника було встановлено та затримано в порядку ст. 208 КПК України. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ІТТ.

Дії затриманого кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України. За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: