Охтирчанка: «Якщо коронавірус потрапить в Охтирку, ми всі вимремо, як мухи»

24.03.2020

Охтирчанка Вікторія Маркова поділилася своїми спостереженнями про поведінку людей під час карантину.

«Ну що, любі мої друзі, провела сьогодні спостереження за нашим мудрим нарідом під час карантину і дійшла до висновку: якщо коронавірус потрапить в Охтирку, то ми всі вимремо, як мухи! І ось чому:

1) в чергах до каси магазинів усі як лізли один одному на плечі, так і лізуть. Який там особистий простір в 1 метр, яка там відстань один від одного, лізуть на плечі в прямому сенсі слова! На зауваження про карантин реагують дивно, з дибілкуватою посмішкою і запитанням: “А шо боїшся, так сиди дома?”

2) в кафешках міста overbooking, пруться туди навіть з дитячими візками! Про те, що можна взяти каву з собою і випити її надворі, нікому навіть на думку не спадає!

3) базар – то взагалі треш! Одна дурепа прийшла на базар з собачкою, яка наблювала пару разів, поки господиня чесала язиком із продавчинею. П’ять чоловік улізли в ту блювоту своїм взуттям і понесли її далі вздовж рядів на вулиці, розташованих прямо на асфальті. За хлялою собакою йде дід, який відступивши метр від тих продуктових “доріжок” на асфальті, зупинився і смачно висякав ніс на обидва носові ходи… Через 15 секунд після діда яжемать проперла тудою візок із дитиною, за нею дві дівчини років 15 зупинилися, поставили пакет на асфальт і вирішили комусь зателефонувати, бо справа, мабуть, була дуже нагальна й серйозна!

Висновок: бережіть себе, панове, хто товаришує із здоровим глуздом! Італійцям теж здавалося, що коронавірус це несерйозно, що це якісь лякалки, а наслідки ми зараз бачимо!», — зазначила охтирчанка.

roxolana.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: