Компанія-лідер дорожньої галузі «RGM group» провела монтаж трьох силосів для будівельних матеріалів

24.03.2020

Компанія-лідер дорожньої галузі  «RGM group» поінформувала щодо реалізації проекту з розширення виробничої бази — будівництво силосів для зберігання цементу та мінерального порошку, який входить до складу сучасного асфальтобетону, що також виробляє RGM group.

На сьогодні проведено монтаж трьох силосів на фундаментну залізобетонну основу. Наступного року у планах монтаж ще двох силосів.

Загальна сума інвестицій у даний проект складає близько 5 мільйонів гривен, 3 із них вже інвестовані. Кожен силос зможе прийняти 75 тонн будівельних матеріалів.

Саме розширення та будівництво виробничих потужностей пов’язано із оптимізацією роботи та зниженням затрат на виробництво. Так, раніше, коли приїжджали вагони з цементом, доводилося затримувати їх, щоб розвантажити і перевезти до бетонно-розчинного вузла на проспект Курський, 32. А це призводило до здорожчання кінцевої продукції, так як були додаткові витрати. Після ж монтажу силосів RGM group зможе в оперативному режимі розвантажувати залізничні ешелони і таким чином мінімізувати витрати на затримку вагонів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: