У пожежі на Сумщині загинуло двоє людей

25.03.2020

25 березня о 09:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Козацьке Конотопського району. На гасіння направили сільську місцеву пожежну команду. Також, подолавши відстань у 25 км, на місце виклику прибуло відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

О 10:17 загоряння було локалізоване, а о 10:45 — ліквідоване. Як було встановлено, сусіди побачили дим, що виходив із вікон будинку. Люди кинулися на допомогу і в помешканні виявили тіла двох загиблих людей. Після цього вони повідомили про пожежу до сільських вогнеборців.

Як наслідок, пошкоджено стіни та перекриття на площі до 10 кв. м, диван та речі домашнього вжитку.

На місце пожежі було залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 працівника та 1 одиниця техніки від місцевої пожежної команди.

Слідчо-оперативною групою встановлені особи загиблих — син господарки будинку 1953 р.н. та його знайомий також 1953 р.н. За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: