Хвора на коронавірус сумчанка стверджує, що була на самоізоляції

26.03.2020

49-річна сумчанка, у якої лабораторно підтверджений випадок захворювання на коронавірус, перебувала на самоізоляції. За словами профільного заступника мера Сум Максима Галицького, про це повідомила сама жінка.

По прибуттю з Праги сумчанка була вдома, контактувала з чоловіком. На сьогодні він здоровий, знаходиться на самоізоляції. Стан жінки, яка лікуватися в Сумській обласній інфекційній лікарні, — стабільний. Мова не йде про складний випадок, пише shans.com.ua.

Нагадаємо, вчора ввечері стало відомо про перший офіційно підтверджений випадок захворювання на коронавірус у Сумах. Жінка повернулася до Сум із Чехії 10 березня (чи була вона там на заробітках — поки невідомо). Через дев’ять днів, відчувши нездужання, вона звернулася до сімейного лікаря в амбулаторію ЦПМПП №1. 23 березня з підозрою на коронавірус хвора була госпіталізована в медустанову. Швидка забирала пацієнтку з дому. На прийом до лікаря вона не ходила. 25 березня дослідження біоматеріалів показали, що у жінки коронавірус.

Як повідомив Максим Галицький, інформація про те, що жінка два тижні працювала — видавала в податковій довідки — йому невідома.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: