У Сумах встановлюють контрольно-пропускні пункти

26.03.2020

У Сумах відповідно до рішення виконавчого комітету від 25 березня облаштовують стаціонарні контрольно-пропускні пункти і обмежують в’їзд в місто.

Контрольно-пропускні пункти облаштовують на вул. Роменська (близько розворотного кільця громадського транспорту в районі будинку № 93), вул. Білопільський шлях (у районі будинку № 38), вул. Барановська (на кінцевій зупинці громадського транспорту), вул. Харківська (у районі розворотного кільця громадського транспорту), вул. Г. Кондратьєва (біля будинку № 189) і пр. Курський (біля перехрестя «пр-т. Курський — вул. Брянська»).

Також відповідно рішення виконкому, пункти обладнають відеокамерами.

Працівники, які чергуватимуть на пунктах, будуть в костюмах, масках або респіраторах, рукавичках і з дезінфікуючими засобами.

Водії і пасажири, які мають намір в’їхати в місто або виїхати з нього, повинні мати при собі документи, що засвідчують особу і проживання в Сумах.

Особи, які не проживають в місті, але мають тут нерухомість, повинні мати при собі документи, які стверджують їх право власності на нерухомість.

Особам, які не проживають, але працюють в Сумах, необхідно мати при собі довідку з місця роботи.

На контрольно-пропускних пунктах у водіїв і пасажирів транспортного засобу перевірятимуть температуру тіла, проводити санітарний огляд речей, багажу і всього транспортного засобу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: