«RGM group» ремонтує дороги, щоб пані було зручно

27.03.2020

Весна… Час подорожей та відпочинку. Але на заваді досить часто стають наші дороги. Не важливо – їздимо ми на велосипеді чи авто, ходимо пішки чи катаємо немовля у візочку. Ями псують нам весняний настрій і можливість приємно та корисно провести час.

З RGM group незручностям можна завадити!

Як саме?

Для прибудинкової території Ви можете замовити її благоустрій: укладання плитки, асфальтобетонного чи бетонного покриття

Компанія RGM group  запускає власне автоматичне виробництво нового модельного ряду тротуарної плитки і зможе запропонувати значний вибір плитки і бордюр. А це означає, що ми готові викласти будь-який квадратний метр вашої ділянки плиткою за ціною виробника. Якщо ж Ви надаєте перевагу асфальтному чи бетонну покриттю – нас це теж під силу.

Пошкодження дорожнього покриття незначні – достатньо ямкового ремонту

Ямковий ремонт це тимчасовий захід для збереження дорожнього полотна до моменту капітального ремонту. До того ж, маючи обмежений бюджет, ямковий ремонт – оптимальний варіант. Як мінімум, він збереже ваші колеса, а пішохідну прогулянку зробить комфортнішою та безпечнішою.  Враховуючи наш досвід виконання поточного ремонту місцевих доріг, з упевненістю можемо сказати, що навіть поточний ремонт може бути якісним і довговічним.

Секрет нашої технології у використанні асфальтобетонних сумішей з високоякісних матеріалів: щебінь, мінпорошок, бітум, адгезійні добавки. Таким чином, дорожнє покриття буде зносостійким та з тривалим терміном експлуатації. Будучи виробником асфальтобетонних сумішей, можемо запропонувати замовникам не тільки якісний матеріал для ямкового ремонту доріг, а й найоптимальнішу ціну.

Якщо вам необхідно облаштувати невелику ділянку дороги обмеженого простору – вузьку дорогу приватного сектору або прибудинкову чи дачну територію,  наші спеціалісти запропонують вам засипку ґрунтової дороги щебенем. У порівнянні з асфальтовим чи бетонним покриттям, вищевказаний ремонт не вимагає значних фінансових витрат та часу. Після якісного ущільнення щебеневого покриття, ваша дорога буде довговічнішою та міцнішою.

А от автомобільні дороги радимо ремонтувати капітально! І тут потрібен весь комплекс робіт – від проектування самого об’єкту, виготовлення проектно-кошторисної документації, до його 100% реалізації під професійним технічним наглядом наших фахівців

Будьте пильні та певні: ми запропонуємо рішення на будь-який гаманець. Асфальтобетонне покриття, засипка щебенем чи улаштування тротуарною плиткою – обирати вам!

Не гайте часу, замовляйте ремонт – і ями вам не дошкулятимуть!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: