Як сумчани пояснюють, чому переходять дорогу поза пішохідними переходами?

27.03.2020

Досить часто пішоходи, перетинаючи вулицю, користуються правилом «пішохід завжди має рацію», порушуючи правила дорожнього руху і створюючи аварійні ситуації.

Так, з початку року на території міста Суми сталося 27 дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів, з яких 5  -із летальним наслідком. Основна причина таких автопригод — перехід проїжджої частини у невстановленому для цього місці.

Патрульні систематично проводять роботу з пішоходами, нагадуючи про необхідність неухильно дотримуватися ПДР. Ось як, зокрема, сумчани поснюють, чому не ходять пішохідними переходами:

Патрульні проводять профілактичну роботу з пішоходами

Ми з вами щодня перебуваємо в ролі учасника дорожнього руху. Переходимо дорогу — ми пішоходи, рухаємося міським транспортом — пасажири, а якщо маємо власний транспорт, то стаємо водіями. Для виконання цих ролей ми повинні знати правила дорожнього руху. https://youtu.be/E8ITZwjeELY Та коли мова йде про пішоходів, на жаль, маємо невтішну картину.Досить часто пішоходи, перетинаючи вулицю, користуються правилом "пішохід завжди має рацію", порушуючи правила дорожнього руху і створюючи аварійні ситуації.Так, з початку року на території міста Суми сталося 27 дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів, з яких 5 з летальним наслідком.Основна причина таких автопригод — перехід проїжджої частини в невстановленому для цього місці.Патрульні систематично проводять роботу з пішоходами, вкотре нагадуючи про необхідність неухильно дотримуватися ПДР. Важливо, щоби пішоходи розуміли, що їхня безпека більшою мірою залежить саме від них та від суворого дотримання ними вимог ПДР#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Пʼятниця, 27 березня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: