Жителі сумських багатоповерхівок в умовах карантину не можуть нормально помити руки

27.03.2020

Про це йдеться у відеозверненні голови правління ОСББ «Інтернаціоналістів, 4», представника «Партії Шарія» Тимура Вірьовкіна, який закликає міську владу дослухатися до потреб своїх городян.

За словами сумчанина, жителі пр. Лушпи, 23, Інтернаціоналістів, 4 та Інтернаціоналістів, 6 уже тиждень живуть без гарячої води через аварію на тепломережі. В умовах карантину вони не можуть нормально дотримуватися санітарно-гігієнічних правил, як того вимагають лікарі та влада.

«Мешканці цих будинків не мають можливості нормально помити руки, сходити в душ… і це при тому, що зараз епідемія коронавірусу і треба постійно це робити», — говорить Тимур Вірьовкін.

Численні звернення людей, які благають повернути їм гарячу воду, не дають ніяких результатів. За тиждень «Сумитеплоенерго» навіть не почало усувати аварію, а на останнє звернення взагалі повідомило, що ремонтуватиме мережу після карантину…

Сумчани обурені: якщо обмеження продовжуватимуть і далі, скільки ще тижнів або місяців їм доведеться жити без води?

Партійці вимагають від міської влади вжити термінових заходів, щоб повернути сумчанам гарячу воду в найкоротші терміни. «Люди і так сьогодні в стресі через численні обмеження. Не створюйте їм додаткових обмежень — забезпечте їх хоча б належними умовами для перебування вдома», — додає Тимур Вірьовкін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: