Відділення лікарні, в якій померла жінка від коронавірусу, відкриють після дезінфекції

28.03.2020

Відділення у конотопській райлікарні, яке 27 березня було закрите на карантин, має запрацювати о 19:00 28 березня. Про це повідомив головний санітарний лікар Сумської області Володимир Збаражський.

За його словами, також тимчасово призупинили роботу реанімаційного відділення, де перебувала померла хвора, в якої визначили коронавірусну інфекцію. Наразі в обох приміщеннях проводять дезінфекцію, передає Суспільне.

Хворих з відділення на час дезінфекції перевели у спеціально відкритий ремблок на іншому поверсі.

Хворі на COVID-19 (родичі померлої) знаходяться наразі в окремих спецбоксах. Всі медпрацівники, що контактували з жінкою, перебувають під наглядом, в них взяли аналізи на інфекцію.

За словами Володимира Збаражського, станом на 28 березня нових випадків зараження на коронавірус на Сумщині не зафіксовано.

Нагадаємо, у Сумах підтвердили перший випадок захворювання на коронавірус. Того ж дня у Конотопі померла жінка, у якої був позитивний результат експрес-тесту на коронавірус. Двоє людей, які контактували з померлою, мають позитивний результат. Серед них, і фельдшер швидкої допомоги, який проживав із жінкою. Наразі він на самоізоляції.

У Конотопі виставлять блокпости для запобігання поширенню коронавірусу.

Станом на ранок 28 березня на Сумщині зафіксовано 5 випадків захворювання на COVID-19.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: